A JÓL-LÉT Alapítvány és a UPC Magyarország Kft. közös kezdeményezéseként hoztuk létre az álláskereséshez –és találáshoz- nélkülözhetetlen ismereteket tartalmazó online tanfolyamunkat.
Programunk nemcsak alapítványunk tevékenységében jelent újszerű megoldást, hanem egyedülálló a maga nemében, hiszen kisgyermekes, pályaújrakezdő nőknek, anyáknak még nem készült az álláskeresésről összefoglaló elektronikus tananyag.
Az anyag felépítése az álláskeresés folyamatát követi a felkészüléstől a sikeres interjúig közvetlen, szórakoztató formában.

Segítség a használathoz:
Az anyag bármikor félbehagyható és folytatható. Lapozni az oldalak alján levő nyilakkal lehet. A baloldali menüpontok alatt találhatók a fejezetek. Csak akkor lehet továbblépni, ha egy-egy fejezetet már befejezett a felhasználó.

A Női Klikk online állástaláló tréning tematikája:

1. Mit tudok magamról?
Bevezetés, önismeret, az önismeret fontossága az álláskeresésben
2. Mihez értek?
Személyes képességek és megjelenésük a gyakorlatban
3. Papírforma
Helyes önéletrajz és motivációs levél készítése
4. Én mint márka
Munkaerőpiaci megjelenés, munkaerőpiaci érték

5. Hol keressek?
Az álláskeresés csatornái
6. Kit ismerhetek?
Személyes kapcsolatok az álláskeresésben
7. Hátország
Felkészülés az életformaváltásra
8. Kérdezz, felelek
Élőszereplős állásinterjú és tudnivalók az állásinterjúhoz

A hosszabb távollét után gyakran nem könnyű felmérni, milyen lehetőségek vannak az álláspiacon, milyen eséllyel rendelkeznek a munkába visszatérők, mire van szükség a sikeres elhelyezkedéshez.
A tananyag elvégzése, a felvetett kérdések átgondolása és a gyakorlati feladatok megoldása után a „tanuló álláskereső” várhatóan reálisabban látja önmagát, „eladhatóbb” önéletrajzot tud írni, bátrabban fog hozzá a motivációs levélhez. Eligazodik az internetes álláskeresés világában és felkészültebben érkezik az interjúra. Összességében átgondoltabb, hatékonyabb álláskeresési módszert alakít ki magának.

A tananyag minden felhasználó számára ingyenes, csak regisztráció szükséges a hozzáféréshez.

A tananyag eléréséhez regisztrálj menü feletti Regisztráció gombra kattintva!