Történetünk főszereplője Nóra, aki két gyermeke születése után újra munkába szeretne állni. Az álláskeresés teljes folyamatán kalauzol végig Téged Nóra, akinek útmutatásait követheted nyomon

8 fejezetben.

Nóra tudja, hogy írjon önéletrajzot, hol és hogyan keressen, hogyan érveljen és tárgyaljon - ezekre és még számos más kérdésre is választ kaphatsz a piacon egyedülálló on-line állaskeresési tanfolyamunk során. 

A tananyag 3 letölthető segédletet, 5 interaktív feladatot, egy kétrészes előszereplős interjúhelyzetet és számos fejlesztőfeladatot tartalmaz.

A tanfolyam elvégzésének ideje teljesen egyéni. Ha gyorsan átfutod, lehet, hogy 2 óra alatt végzel, de feltételezzük, hogy alaposan megrágod a kapott információt, átgondolod a kérdéseket, kitöltöd a feladatokat, esetleg pároddal megbeszéled, lehet akár 5-6 óra is (összesen). Persze több részletben is nekiállhatsz, bármikor visszatérhetsz bármelyik fejezethez. Célunk, hogy a kapott tudást feldolgozd és elmélyítsd.

Remekül átgondolt, összeszedett, jól megszerkesztett tananyag. Rengeteg hasznos információval. Ajánlom mindanzoknak, akiknek még, vagy már nincs gyakorlata az álláskeresésben, legyen az pályakezdő, vagy a munkaerő piacra visszatérő Édesanya. Köszönöm a lehetőséget!

Csordás Andrea, Budapest

Nagyon hasznosnak találtam a főleg gyakorlati részekből álló képzést, ami azonnali hasznosítható tudást ad. Kifejezetten tetszett az önismereti rész, ami által körvonalazódik, hogy milyen munka közben érezzük jól magunkat, s amely ad egy olyan önbecsülést is, ami elengedhetetlenül fontos akár önmagunk újradefinícionálásában egy akár többéves otthonlét után.

Mikola Júlia, Budaörs

Nagyon örülök, hogy elvégeztem ezt az online tanfolyamot! Új lendületet vett az álláskeresésem. Rengeteg új infót kaptam, hogy mit mondjak és, hogy mit ne mondjak egy interjún. Hasznos ötleteket kaptam önéletrajzom felfrissítéséhez és a motivációs levél fontosságához. Mindenkinek ajánlom, aki megakadt az álláskeresésben, vagy nem tudja, hogyan kezdjen hozzá. 

Csinos Réka Judit, Budapest

A NŐI KLIKK ONLINE ÁLLÁSTALÁLÓ TRÉNING

bevezető ára 7.999.- Ft!

AJÁNDÉK: Az első 300 jelentkező megkapja tőlünk a NÓRA A RENGETEGBEN c. könyvet, amelyet egy megbeszélt helyen tudunk átadni vagy eljuttatni Nektek!

Az online tréning mellett lehetőséged van

  • SZEMÉLYRE SZABOTT MUNKAERŐPIACI TANÁCSADÁS: 6990.- Ft (60 perc, személyes vagy skype konzultáció)

igénybevételére, amelynek során a gyermekes anyák, szülők helyzetét, nehézségeit jól ismerő, empatikus és tapasztalt profi mentoraink segítenek Neked az álláskeresési folyamat támogatásában!

Az árak bruttó összegek!

A jelentkezés folyamata:

  • Nyomd meg a Jelentkezem gombot
  • Válaszd ki a megfelelő csomagot, és eljutsz a Membership Level felületre
  • Ott regisztrálj, majd és fogadd el az Adatkezelési Szabályzatot, majd nyomd meg a PayPal Checkout gombot
  • a fizetési felületet töltsd ki értelemszerűen
  • a fizetés megtörténte után be tudsz lépni a noiklikk.hu oldal Bejelentkezés menüpontján keresztül a regisztrációddal
  • a fizetésről kapsz számlát a Paypal-on keresztül e-mailben.

FIGYELEM! Ha nem tudsz, vagy nem szeretnél online Paypal-on keresztül fizetni, banki átutalással a következő számlaszámra utalhatsz: 16200151-1852854

Csoportkedvezmények egyedi megállapodás alapján! 

Keress minket a info@jol-let.com e-mail címen.

FONTOS TECHNIKAI TUDNIVALÓK AZ INTERAKTÍV FELADATOK ÉS VIDEÓK HASZNÁLATÁHOZ! 

1.  Bizonyosodj meg arról, hogy van a gépeden Adobe Flash Player. Ha nincs, kérjük, töltsd le és telepítsd az Adobe Flash Playert innen: https://get.adobe.com/flashplayer/ (Ingyenes!)

 ---Nyomd meg a Download Flash Player gombot, a program automatikusan letöltődik a        gépedre.
 --- Keresd meg a gépeden (valószínűleg a Letöltések mappában találod) és klikkelj rá kétszer. ezzel telepítődik a gépedre.
2. A böngésződben keresd meg a Beállítások/Adatvédelem és biztonság/Webhelybeállítások/Flash helyet, és klikkeld be a Kérdezzen rá lehetőséget.
3. Kérjük, engedélyezd a Flash PLayert, mielőtt a feladatra lépsz - ha a géped kérdezi. 
Így biztosan működni fog. Köszönjük!