Membership Level change

You have selected the KIADVÁNY: Gyerek van? membership level.

The price for membership is HUF 1,490.00 now.


Account Information Already have an account? Log in here

LEAVE THIS BLANK

Adatkezelési Nyilatkozat

Adatkezelési Nyilatkozat

Az Ön adatainak védelme a Női Klikk Online Állástaláló Tréning honlapjának használata során elsődleges fontosságú az azt működtető Jól-Lét Alapítvány számára. Ez a nyilatkozat a www.noiklikk.hu (“Oldal”), illetve a Jól-Lét Alapítvány tevékenysége és általa biztosított szolgáltatások adatkezelési gyakorlatát ismerteti, amely vonatkozik a Női Klikk Online Állástaláló Tréning honlapjára és annak szolgáltatásaira.

Az adatkezelő, a Jól-Lét Alapítvány (1068 Budapest, Benczúr u. 45., továbbiakban “Jól-Lét Alapítvány “, “Alapítvány”, annak ragozott alakjai, “Adatkezelő”, “mi” és ragozott alakjai).

1. Adatkezelési nyilatkozat elfogadása
Alapítványunk működtetéséhez és szolgáltatásaink nyújtásához bizonyos információkra, adatokra van szükségünk. Az Adatkezelési nyilatkozat elfogadásával biztosít minket arról, hogy elolvasta és megértette az adatkezelési gyakorlatunkat és azt, hogy miként gyűjthetjük és használhatjuk az Ön adatait.
Ha Ön nem ért egyet az Adatkezelési nyilatkozatunkkal, meg kell kérjük, hogy ne használja szolgáltatásainkat.

2. Milyen adatokat gyűjtünk?
A Szolgáltatás használata során különböző módokon gyűjthetünk, illetve kérhetünk be adatokat. Bizonyos információk megosztásáról Ön dönthet, de kérhetjük olyan adatok megadására is, amelyek elengedhetetlenek a Szolgáltatás használatához.
Regisztráció, fiókadatok: Az alapszintű regisztráció során Önnek nevet, szükség esetén cégnevet, e-mail címet és felhasználónevet kell megadnia. Attól függően, hogy mely szolgáltatásainkat használja, további adatok megadására kérjük úgy, mint lakcím és telefonszám. Amennyiben szolgáltatásainkat vásárlóként használja, számlázási adatainak (pl. számlázási név, számlázási cím) és fizetési adatainak (számlaszám vagy bankkártya adatok vagy PayPal azonosító) megadása szükséges. Bizonyos esetekben Szolgáltatásunk biztonságának megőrzése érdekében olyan dokumentumokat kérhetünk be, amelyek alkalmasak a személyazonosság, a lakcím, illetve számlázási adatok igazolására. Ezeket a dokumentumokat bizalmasan kezeljük, az ellenőrzés elvégzését követően töröljük őket.
Profil: Szolgáltatásaink használata során lehetősége van megadni további adatokat, úgy mint profilképet és rövid bemutatkozást. Ezek az információk publikusan elérhető adatok. Ezek mellett bárki számára látható információ az Ön felhasználóneve, csatlakozási ideje, utolsó bejelentkezés ideje, mások Önnel kapcsolatban írt értékelései, illetve azok az információk, amelyek megadásakor úgy dönt, hogy azok publikusak legyenek.
Automatikusan gyűjtött információk: Akkor is, ha Ön nem regisztrált tagja az Oldalnak, Alapítványunk tevékenysége során adatokat gyűjthetünk Önről. Ez lehet például IP cím, egyedi eszköz azonosító, cookie adatok, referrer információ, a látogatás dátuma és ideje, a használt eszköz, program vagy böngésző, az eszköz operációs rendszerének típusa, verziószáma és nyelvi beállításai. A kattintásokról, a meglátogatott oldalakról, keresésekről és egyéb oldalon végzett tevékenységeiről is gy?jthetünk információt. A különböző számítógépekről és eszközökről folytatott tevékenységeket, gyújtött adatokat összesíthetjük. Ezeket az adatokat arra használjuk fel, hogy a visszaéléseket megakadályozzuk, megőrizzük Alapítványunk tevékenységének biztonságos működését. Erről bővebben a Cookie Irányelvünkben tájékozódhat.
Földrajzi helyzet: Földrajzi helyzetére vonatkozóan is kaphatunk információt IP cím alapján, illetve akkor, ha ezt az eszköz segítségével engedélyezi. Ezt az információt felhasználhatjuk arra, hogy Alapítványunk tevékenységét testreszabjuk, régió specifikus beállításokat eszközöljünk, az Oldal tartalmát szükség esetén ehhez igazítsuk.
Tagokkal és Oldallal folytatott kommunikáció: Az Oldallal, illetve az Oldalon folytatott kommunikáció során megosztott információkat is gyűjthetjük. Ezt a visszaélések megakadályozása, közösségünk védelme, illetve az Oldal megbízhatóságának fenntartása érdekében tesszük.
Nem felhasználótól származó információk: Olyan személy is megoszthat velünk személyes adatokat, aki még nem regisztrált felhasználója az Oldalnak. Például hírlevélre történő feliratkozáskor vagy ügyfélszolgálatunkkal történő kapcsolatfelvételkor a látogató nevet és e-mail címet ad meg. Ezekre az adatokra azért van szükség, hogy eleget tudjunk tenni a látogató kérésének, úgy mint hírlevél kiküldése vagy ügyfélszolgálati válasz fogadása.
Egyéb információk: További adatokat oszthat meg velünk akkor, amikor űrlapot tölt ki, frissíti vagy kiegészíti a fiókadatait, kérdőívekre válaszol, visszajelzést küld számunkra.
Harmadik féltől származó információk: Olyan információkat is gyűjthetünk, amelyeket mások adtak meg Önről a Szolgáltatás használata során. Felhasználhatunk más forrásból megismert információkat is és ezeket összesíthetjük az általunk gyűjtött adatokkal. Az Alapítványunk nem felel a harmadik fél adatkezelési irányelveiért, saját adatkezelési gyakorlatáról a harmadik fél tud tájékoztatást adni.

3. Adatok felhasználása, továbbítása, közzététele
Az Önről gyűjtött adatokat különböző célokra használhatjuk fel. Az adatkezelés az alábbi jogalapoknak megfelelően történik:
* Szerződés betartása, szolgáltatás biztosítása: A személyes adataira szükségünk lehet a közöttünk levő szerződés betartásához, illetve hogy biztosítani tudjuk Önnek a szolgáltatásainkat.
* Hozzájárulás: A személyes adatainak felhasználásához kérhetjük az Ön hozzájárulását például annak érdekében, hogy azokat marketing célokra használhassuk fel. A hozzájárulását bármikor visszavonhatja.
* Indokolt esetek: Indokolt esetekben felhasználhatjuk személyes adatait, például arra, hogy fejlesszük, javítsuk szolgáltatásaink működését, és hogy a lehető leghasznosabb tartalmakkal találkozzon weboldalunkon, e-mail értesítőinkben, hírleveleinkben. Továbbá felhasználhatjuk személyes adatait adminisztratív, illetve jogi okokból is.
Szolgáltatás biztosítása és fejlesztése: A személyes adatait elemzési célokból is felhasználhatjuk. A megszerzett ismereteket arra használhatjuk fel, hogy kijavítsuk az esetleges hibákat, illetve hogy tovább növeljük Szolgáltatásaink hatékonyságát,
Biztonságos és megbízható szolgáltatás megteremtése és fenntartása: Adatait felhasználhatjuk csalások és egyéb illegális tevékenységek megelőzésére irányuló törekvéseinkben. Ennek oka az, hogy egy megbízható és biztonságos platformot szeretnénk biztosítani közösségünk számára.
A rendelkezésünkre álló adatokat felhasználhatjuk azonosítási, hitelesítési, számlázási és fizetési okokból, célzott online és offline marketing lebonyolítása céljából. Hasonló okokból, hirdetéseket futtathatunk különböző platformokon, beleértve a Facebook és a Google hirdetési rendszereit.
Eladás és vásárlás: Az adásvétel lebonyolításának részeként bizonyos információkat meg kell osszunk a tranzakcióban résztvevő felhasználókkal. A megosztott információk lehetnek többek között a résztvevő felek neve, e-mail címe, telefonszáma, a vásárló szállítási címe, valamint az eladó fizetési adatai (például számlaszám vagy PayPal azonosító). Ezek az információk kizárólag a Jól-Lét Alapítvánnyal kötött adásvétel lebonyolítására szolgálnak. A személy kifejezett hozzájárulása nélkül tilos bármilyen e-mail listára feliratkoztatni vagy személyes adatait tárolni, felhasználni.
Törvényileg előírt okok, biztonság: Emellett egyes esetekben jogi viták kezeléséhez és megoldásához is szükségünk lehet az Ön adataira. Ezek lehetnek például jogviták, törvényi és szabályozó szervek általi vizsgálatok, vagy az Oldal Általános Felhasználási Feltételeinek betartatására tett erőfeszítések. Az adatait megoszthatjuk rendészeti szervekkel, amennyiben ezt a törvény előírja egyes bűnesetek és csalások megelőzéséhez, felderítéséhez illetve büntetőeljárás lefolytatásához. Ezt kizárólag olyan mértékben tesszük meg, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges. Jogaink és tulajdonunk, illetve üzleti partnereink jogai és tulajdonai védelme érdekében további személyes adatokat is megoszthatunk a megfelelő jogkörrel rendelkező hatóságokkal, illetve akkor ha a felhasználóhoz köthető tevékenységet gyanúsnak vagy jogsértőnek véljük vagy a felhasználó ráutaló magatartást tanusít, továbbá ha a felhasználó tevékenysége a szolgáltatás használatával kapcsolatos szabályzatokat sérti.
Partnerek: Számos partnerrel dolgozunk együtt, hogy el?segítsék vagy fejlesszék Alapítványunk működését. Amikor Ön egy üzleti partnerünk szolgáltatását veszi igénybe, kérjük olvassa el az ő adatvédelmi irányelveiket is, ami tájékoztatást ad arról, hogy miként kezelik az Ön adatait.
Szolgáltatók: A Alapítványunk más szolgáltatókkal is együtt dolgozhat annak érdekében, hogy tevékenységét elősegítse. Ilyenek lehetnek például a fizetési szolgáltatók és egyéb pénzügyi intézmények, ügyfélszolgálati rendszerek, kutatással, analitikával és biztonsági intézkedésekkel foglalkozó partnerek. A harmadik felek korlátozott mértékben ismerhetik meg az Ön adatait, és azokat kizárólag a szolgáltatásuk biztosítása céljából használhatják fel. Ezekkel a szolgáltatókkal egyes esetekben szükséges együtt dolgoznunk, hiszen olyan fontos feladatokat láthatnak el, mint például a fizetési és szállítási funkciók, vagy ügyfélszolgálati felület biztosítása. Más esetekben azért indokolt az együttműködés, mert elősegítik a munkánkat abban, hogy jobbá tegyük tevékenységünket, például annak elemzésével, miként szolgálhatjuk jobban felhasználóink érdekeit.
Összesített adatok: Partnereinkkel megoszthatunk összesített adatokat is. Ennek során a felhasználóinktól származó adatokat úgy összesítjük, hogy azok a továbbiakban már nem alkalmasak felhasználóink azonosítására. Ezeket demográfiai elemzésekre, marketing, hirdetési és egyéb üzleti célokra kerülnek felhasználásra.
Újraszerveződés: Átszervezés, akvizíció vagy fúzió esetén valamennyi rendelkezésünkre álló adatot átadhatjuk a harmadik félnek. Ez szükséges lehet és jogos érdekünkben állhat akkor, amikor az Alapítvány működéséről hozunk hosszú távú döntéseket. Ilyen esetben előzetesen értesítjük Önt e-mailben vagy az Oldal (www.noiklikk.hu) felületén, még mielőtt adatai harmadik félhez kerülnének és más adatkezelési szabályozás alá esnének.
Harmadik felek: Harmadik féltől származó bővítmények is gyűjthetnek adatokat arról, hogy miként használja szolgáltatásainkat. Például ilyen lehet a közösségi oldalak által biztosított “megosztás” funkció, amely cookie-kat tárolhat el az Ön böngészőjében. Ezek a tevékenységek a harmadik fél adatkezelési gyakorlatának részei. Továbbá használhatunk harmadik fél által biztosított cookie-kat és hasonló technológiákat marketing célokra is. Ezek a technológiák lehetővé teszik, hogy felismerjenek egy számítógépet vagy eszközt a szolgáltatásaink használata során. Kérjük vegye figyelembe, hogy amikor harmadik fél szolgáltatását veszi figyelembe, akkor az adatai az ő adatkezelési gyakorlatának megfelelően kerülnek felhasználásra. Minden olyan kérdésre, amely az Ön adatainak kezelését érinti, ilyen esetben a harmadik fél tud megfelelő tájékoztatást adni. Kérjük vegye figyelembe, hogy bármikor kérheti adatainak ilyen célokra történő felhasználásának tiltását a cookie beállítások módosításával. Erről bővebben a Cookie irányelvünkben tájékozódhat.
Ezek az adatkezelési irányelvek nem terjednek ki azon harmadik felek tevékenységeire, amelyeket az Alapítványunk nem tulajdonol, nem kontrollál vagy olyan személyek tevékenységére, akik nem állnak a Alapítvány alkalmazásában vagy irányítása alatt. Ezen adatkezelési gyakorlatokért a Jól-Lét Alapítvány nem felel és azokért nem tehető felelőssé. Javasoljuk, hogy tekintse át ezen szolgáltatók adatkezelési nyilatkozatát.

4. Kommunikáció
A Jól-Lét Alapítvány időnként kapcsolatba léphet Önnel. Elsősorban ezeket az üzenteket e-mail formájában juttatjuk el Önnek, ezért fontos, hogy olyan naprakész e-mail címet rögzítsen a fiókjához, amelyen keresztül elérhetjük Önt. Amennyiben ehhez hozzájárult, egyéb kommunikációs csatornákon is felvehetjük Önnel a kapcsolatot (telefon, sms, posta) ügyfélszolgálati segítségnyújtás céljából vagy hogy olyan információkat, híreket, termékeket, szolgáltatásokat, funkciókat ajánljunk a figyelmébe, amelyek érdekelhetik Önt.
Bizonyos esetekben tevékenységünkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos fontos értesítőket küldünk Önnek. Például ilyen értesítő lehet a regisztráció során az üdvözlő e-mail, és az olyan értesítők, amelyekben arról tájékoztatjuk, hogy üzenete érkezett, illetve, ha oly módon módosítottunk tevékenységünk vagy szolgáltatásaink működésén, amelyek Önt érinthetik. A tartalom fontosságának függvényében, különösen indokolt esetben (pl. fennálló számlatartozás), akár sms-ben is küldhetünk ilyen jellegű értesítést. Mivel ezen információk ismerete elengedhetetlen a Szolgáltatás rendeltetésszer? használatához, ezen értesítésekről nem tud leiratkozni. Amennyiben a továbbiakban nem kíván ilyen értesítőket kapni, lehetősége van a fiókjának megszüntetésére.
Amikor Oldalunkon regisztrál vagy hírlevélre iratkozik fel, tájékoztatjuk és hozzájárulását kérjük, hogy időnként marketing célú üzeneteket küldhessünk Önnek. Az ilyen jellegű üzenetekről bármikor le tud iratkozni az üzenetben található leiratkozás linkre kattintva. Továbbá felhasználóink a fiókjukba bejelentkezve is szabályozhatják ezeket a beállításokat.

5. Biztonság
Személyes adatainak védelem fontos számunkra. Iparági standardoknak megfelelő biztonsági előírásokat követünk a személyes adatok védelme érdekében. Ugyanakkor sajnálatos módon nem létezik olyan módszer sem adatok továbbítására, sem adatok tárolására, amely 100%-os biztonságot nyújtana. Így bár arra törekszünk, hogy adatai védve legyenek, nem tudjuk garantálni azok teljeskörű biztonságát.

6. Az Ön jogai
Adatmegőrzés: A Jól-Lét Alapítvány addig őrzi meg az adatait, amíg azok szükségesek az adatkezelési irányelveink betartásához, a tevékenységünk és szolgáltatásaink biztosításához, illetve addig, amíg Ön nem kéri személyes adatainak törlését. Ha a továbbiakban nem szeretné szolgáltatásainkat igénybe venni, lehetősége van ezt jelezni az Alapítvány elérhetőségein. Személyes adatait olyan mértékben őrizzük meg és használjuk fel, amelyet jogos üzleti érdekeink megkívánnak, úgy mint csalás kiszűrése, megelőzése, biztonság fokozása, viták rendezése. Továbbá megőrizhetjük és felhasználhatjuk az adatait oly mértékben, amellyel jogi kötelezettségeinknek eleget tudunk tenni.

7. Az Ön felelőssége
Amennyiben szolgáltatásainkat használja, másokkal folytatott beszélgetés, valamint adásvétel lebonyolítása során személyes adatok birtokába juthat. Ön felel azért, hogy a Szolgáltatás használata során ezeket az adatokat az adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezelje. Ha egy személy adatait, az ő hozzájárulása nélkül közzéteszi, akár szándékosan, akár úgy, hogy hanyag kezelésből kifolyólag idegen személyek birtokába jut, az adatok közzétételéért kizárólag Önt terheli felelősség. Nem használhatja fel az információkat kéretlen reklámok terjesztéséhez vagy Jól-Lét Alapítványon kívül kötött adásvételek lebonyolításához. A személy kifejezett hozzájárulása nélkül tilos bármilyen e-mail listára feliratkoztatni vagy személyes adatait tárolni, felhasználni.

Ha Ön és a Jól-Lét Alapítvány bizonyos személyes adatok esetén közös adatkezelőnek minősülnek, és a Jól-Lét Alapítványt beperlik vagy bírság megfizetésére kötelezik egy olyan cselekmény miatt, amelyet közös adatkezelőként Ön követett el, Ön vállalja a Jól-Lét Alapítvány teljes kártalanítását.

8. Hozzájárulás visszavonása
Bizonyos esetekben korlátozhatja, hogy milyen módon használjuk fel a személyes adatait, illetve hozzájárulását visszavonhatja elérhetőségeinken keresztül, meghatározva, hogy mely hozzájárulását kívánja visszavonni. Kérjük vegye figyelembe, hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti a visszavonás elétti tevékenységek jogszerűségét. A hozzájárulás visszavonását követően nem használjuk fel ezen célokra a személyes adatait, kivéve ha az törvényileg rögzített kötelességünk vagy jogi okokból szükséges. Ahol az adatait marketing célokra használjuk fel, a leiratkozás funkciót használva bármikor lehetősége van hozzájárulásának visszavonására. Hozzájárulását visszavonhatja úgy is, hogy az info@jol-let.com e-mail címen kéri személyes adatainak törlését. Kizárólag azokat az adatait nem töröljük, amelyeket kötelesek vagyunk megőrizni. Nem vállalunk felelősséget a már törölt, de az internetes keresőprogramok közreműködésével mégis archiválásra került, korábbi adatokért, oldalakért. Ezek eltávolításáról a keresőoldal működtetőjének kell gondoskodni.

9. Változtatások
Az Adatvédelmi nyilatkoztatot időnként módosíthatjuk. A lényeges változtatásokra a következő módok valamelyikén hívjuk fel a figyelmét: felhívást jelenítünk meg a Oldalunkon (www.noiklikk.hu) használata közben vagy értesítőt küldünk Önnek pl. e-mail formájában. Javasoljuk, hogy időnként látogasson vissza és ellenőrizze az esetleges módosításokat.

10. Elérhetőség
Amennyiben bármilyen észrevétele, javaslata van az Adatkezelési nyilatkozattal vagy a Jól-Lét Alapítvány adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@jol-let.com email címen.

 

Vonatkozó jogszabályok

Az adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy ez irányú tevékenységét a mindenkor hatályos jogszabályok szerint végzi. Ezek a jelen dokumentum kiadásakor az alábbiak:

  • 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (a továbbiakban: elektronikus kereskedelmi törvény).
  • 2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (a továbbiakban: gazdasági reklámtörvény).
  • 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról. A jogszabály aktuális állapota elérhető a net.jogtar.hu oldalán.